Treci acum testul online și primește BONUS gratuit — Ghidul “7 MEGA expresii în engleză care te vor ajuta să vorbești ca un NATIV"
Testează-ți nivelul de engleză în doar câteva minute
27 de ani
de experiență în domeniul serviciilor de predare - activăm din 1994
90%
dintre studenții noștri studiază la recomandarea prietenilor!
80%
din lecție reprezintă exersarea comunicării pentru asimilarea mai eficientă a materialului
Testul online îți oferă informații mai detaliate despre nivelul tău actual de engleză și te ajută să înțelegi în ce direcție să aprofundezi cunoștințele tale.
Noi avem secretul: o evaluare a nivelului actual de cunoștințe este primul pas în învățarea corectă a limbii engleze.
Îți pare cunoscut?
De câte ori ai spus că trebuie să-ți îmbunătățești nivelul de engleză? Te credem, ai avut multe încercări, dar nu toate au adus succes.

Dacă nu-ți cunoști nivelul, alegi să înveți materialul deja studiat. Cunoștințele tale rămân la aceleași. Sau, alegi sarcini mai complicate, care nu-ți reușesc și pierzi motivația. Într-un final poți chiar și să renunți la învățarea limbii engleze.
De ce trebuie să treci acest test chiar acum?
Pe baza rezultatelor obținute, ai posibilitatea să te înscrii la o sesiune Zoom de 15 minute cu un profesor ILTC, pentru a primi recomandări individuale de avansare în limba engleză.
Conversație gratuită cu un profesor ILTC, doar în limba engleză
Poți efectua testul online, absolut gratuit și din confortul casei tale. Testul este simplu, rapid care îți dă un rezultat aproximativ al nivelului tău de engleză pentru a te ajuta să faci următorul pas în studiu.
Test online
Ce reprezintă testul ILTC?
Rezultatul testului îți va permite ție și profesorului ILTC să definiți obiectivele și să alegeți un program de studiu potrivit pentru tine.
Către scopul tău - mai rapid!
Treci acum testul online și primește BONUS gratuit -
Ghidul „7 MEGA expresii în engleză care te vor ajuta să vorbești ca un NATIV"
Testează-ți nivelul de engleză în doar câteva minute
Dispunem de programe de învățare pentru toate vârstele, online și offline și cu un orar convenabil pentru fiecare.
Numărul total de studenți a depășit deja 60.000.
Cadrul didactic este format din 35 de persoane printre care și profesori nativi.
Suntem un centru lingvistic care oferă posibilitatea studierii unei limbi străine într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.
Testează-ți nivelul de engleză în doar câteva minute
Cadrul didactic include și profesori nativi certificați. Asta permite să înveți engleza într-un mod natural, să cunoști diverse culturi, concepte, moduri de gândire.
Lecții cu profesori nativi
Profesorii noștri sunt certificați de organizații internaționale: Universitatea Cambridge, Marea Britanie; School for International Training, SUA; International House World Organization, Marea Britanie.
Profesori calificați și cu experiență
Instruirea la ILTC corespunde standardelor europene și este aprobată de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.
Calitate confirmată
Treci acum testul online și primește BONUS gratuit - Ghidul „7 MEGA expresii în engleză care te vor ajuta să vorbești ca un NATIV"
Testează-ți nivelul de engleză în doar câteva minute
Made on
Tilda