Cum să vă pregătiți și să susțineți cu brio examenele Cambridge?
— Certificatele Cambridge nu au termen de valabilitate și sunt acceptate de multe universități din întreaga lume
Pentru adulți și copii
Young Learners:
Starters Pre A1, Movers A1, Flyers A2
Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-11 ani
A2 Key for schools, B1 Preliminary for schools, B2 First for schools
Pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani
А2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced
Pentru adulți 16+
Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC — este un Centru Autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge în Moldova
Prețul cursului (44 ore) - €324
De ce să susțineți examenele Cambridge?
Pentru a fi admis la universitate sau colegiu
Pentru dezvoltare profesională
Pentru o evaluare obiectivă a cunoștințelor dvs. în limba engleză
Pentru scutirea de la examenul de bacalaureat
Pentru o motivație sporită la studierea limbii engleze
5 motive de a obține certificatul Cambridge:
Recunoașterea internațională
În cazul în care intenționați să studiați, să lucrați sau să locuiți în străinătate și e nevoie să demonstrați nivelul de posedare a limbii engleze. Chiar dacă nu intenționați să plecați nicăieri, ci pur și simplu lucrați sau doriți să activați într-o companie internațională în țara noastră, un astfel de certificat vă va fi util și vă va oferi mai multe șanse de a obține un loc de muncă mai bun.
Certificatele sunt valabile toată viața
Principalul avantaj al examenelor Cambridge English, spre deosebire de altele, este faptul că certificatul care atestă una dintre realizările Dvs., nu va expira niciodată. Susțineți examenul doar o dată. Dacă nivelul dvs. de engleză se îmbunătățește, susțineți cu încredere următorul examen din seria Cambridge. Dacă nu intenționați să vă schimbați locul de muncă sau de studii și trebuie să prezentați certificatul doar o singură dată, aceste examene sunt pentru Dvs.
Îmbunătățirea limbii engleze
Pregătirea pentru examen, în primul rând, nu se referă la învățarea pe de rost, ci la îmbunătățirea abilităților lingvistice: vorbire, scriere, citire și înțelegere la auz, care sunt esențiale pentru a locui, lucra și studia într-un mediu vorbitor de limba engleză. Cambridge B2 First (FCE) demonstrează că aveți cunoștințe lingvistice suficiente pentru a locui și lucra într-o țară vorbitoare de limbă engleză sau pentru a studia la cursuri predate în limba engleză. Cambridge C1 Advanced (CAE) demonstrează că puteți comunica eficient în limba engleză la nivel profesional. De asemenea, este necesar pentru a studia la universitate sau a obține gradul de master în străinătate. Toate materialele didactice oficiale utilizate la pregătirea pentru examenul Cambridge se axează pe 'real-life English'. Ele sunt educative, informative și distractive în același timp. Și cel mai important, atunci când alegeți să treceți un curs de pregătire, în defavoarea pregătirii de sine stătător, aveți posibilitatea de a exersa abilitățile Dvs. lingvistice într-un cerc de persoane cu aceeași gîndire.
Certificatele Cambridge English pot fi obținute având orice nivel de limbă engleză
Un alt factor important este că puteți susține examenele indiferent de vârstă și de nivelul de posedare a limbii. Toate examenele Cambridge sunt concepute pentru diferite niveluri de cunoștințe conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR). Acest lucru permite evaluarea cât mai exactă a nivelului fiecărui candidat și, de asemenea, permite angajatorilor sau instituțiilor de învățământ să stabilească, cu ușurință, cerințele față de nivelul de competență în limba engleză, iar studentului / candidatului să aleagă examenul potrivit pentru a-și atinge obiectivul. De exemplu, cei care susțin examenul Cambridge B2 First (FCE) sunt scutiți de bacalaureat cu nota 10.
Disponibilitate
Puteți susține examenele și obține un certificat în cadrul a peste 2.800 de centre de examinare autorizate din 130 de țări din întreaga lume. Vă puteți pregăti pentru examene de sine stătător precum și în cadrul a peste 52.000 de centre de pregătire înregistrate. Puteți susține examenele Cambridge în cadrul Centrului nostru ILTC, tot aici puteți face și un curs de pregătire.
01
02
03
04
05
Cum decurge pregătirea pentru examene în cadrul Centrului ILTC:
Monitorizare în timp real
În cadrul instruirii, studenții se familiarizează cu formatul și cerințele examenelor folosind materialele didactice Cambridge, pe lângă acestea, exersează sarcini similare celor de la examen. Anual, efectuăm cel puțin 5 simulări de teste în condiții de examinare reale și urmărim modul în care se schimbă rezultatele Dvs.
Studenții sunt instruiți de profesori experimentați și deținători de certificate de calificare internațională. În cadrul examenului, studenții sunt evaluați de profesioniști autorizați, acreditați de Cambridge.
Cei mai buni profesori și examinatori
Programul cursului pentru copii, adolescenți și adulți, pregătirea pentru examenele Cambridge include dezvoltarea sistematică a tuturor abilităților lingvistice: citire, scriere, vorbire și audiere.
Dezvoltarea abilităților lingvistice
De ce ILTC?
Centru autorizat
ILTC este unul dintre cele mai mari centre de susținere / pregătire și organizare a examenelor Cambridge din Republica Moldova. Pregătim pentru examene de peste 10 ani, garantăm condiții confortabile pentru susținere și un proces de examinare bine organizat.
Parteneriat de succes cu Fundația pentru Dezvoltare din Moldova
Partenerul nostru, Fundația pentru Dezvoltare din Moldova, timp de 5 ani colaborează cu succes cu ILTC și organizează susținerea examenelor Cambridge pentru studenții instruiți în cadrul Centrului nostru, la toate nivelurile și de toate vârstele.
Rezultate excelente
Suntem mândri că 97% dintre studenții noștri susțin cu succes examenele Cambridge. După fiecare examen, organizăm o ceremonie de înmânare a certificatelor - un eveniment important care rezumă instruirea la ILTC.
Recenziile studenților
 • Liubovi Malcenco
  Bună! Mă numesc Liubovi și învăț engleza la ILTC de cînd aveam 7 ani.

  Acum am 18 ani și am susținut cu brio examenul Cambridge mulțumită cursului de pregătire la ILTC.

  Recomand tuturor să se alăture următoarei sesiuni, deoarece acesta este unicul loc în care vă veți pregăti cu adevărat pentru susținerea acestui examen și unde veți primi plăcere de la procesul de învățare.
 • Igor Savciuc
  Mă numesc Igor. Sunt elev în clasa a 12-a. Recent am trecut cursul „Cambridge preparation" la Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC.

  Scopul susținerii acestui examen a fost pregătirea pentru admiterea la universitate.

  În cadrul acestui curs am luat cunoștință cu modalitatea de desfășurare a examenului, am practicat diverse activități utile care m-au ajutat să susțin cu succes examenul Cambridge.

  Sincere mulțumiri Centrului ILTC pentru pregătire calitativă și suport spiritual.

  Recomand cursul tuturor acelor care doresc să-și îmbunătățească nivelul de engleză sau se pregătesc de bacalaureat.
 • Alexandrina Godiac
  Am avut o experiență excelentă la ILTC cînd am studiat pentru examenul FCE. Timpul pe care l-am petrecut acolo a fost cea mai importantă decizie pe care am făcut-o vreodată.

  Am avut oportunitatea să cunosc două profesoare grozave, care ne-au oferit toate cunoștințele pentru a ne atinge scopurile. Am lucrat în grup, am făcut exerciții interactive, ni s-a oferit seriozitate și claritate, și ni s-a dat informație esențială pentru a susține cu brio acest examen.

  Mă bucur că ILTC a fost casa mea de engleză timp de mulți ani, și că m-a ajutat să-mi îndeplinesc dorința, și anume cea de a obține certificatul Cambridge.
 • Victor Friptuleac
  În urma cursurilor de Cambridge, susținute la ILTC, am fost încrezut în mine că voi reuși să trec examenul cu brio. La ore se face practică cu exerciții din test, deci în ziua examinării nu am avut parte de surprize. Colectivul e unul serios și focusat pe practică, iar profesoara e empatică și dă dovadă de plăcere și răbdare de a lucra cu adolescenții. Sfătui tuturor care se gândesc la a susține examenul Cambridge ca mai întâi să treacă cursul, pentru a își întări șansele de a avea rezultate mari.
 • Olga Popovici
  Am rămas foarte mulțumită de cursul pe care l-am făcut și sunt fericită că am mers anume la ILTC! Țin să menționez că am finisat nivelul C1 cu aproape 2 ani în urmă și uitasem deja multe lucruri, dar cu ajutorul doamnei Eugenia am recapitulat foarte rapid totul!!🤩 Am susținut examenul Cambridge la nivelul C1 cu punctajul total de 183 de puncte. Mulțumesc mult doamnei Eugenia pentru profesionalism și centrului ILTC pentru cursul oferit și pentru ajutorul cu programarea la test!❤️
© Centru Internațional de Limbi Moderne (ILTC)
CONTACTE
Chișinău, st. Petru Rareș, 43
E-mail: iltcmoldova@gmail.com
Of. (373 22) 29 29 88
Fax: (373 22) 29 28 11
RECHIZITE BANCARE
IBAN MD11VI000002224626382MDL
c/d 2224626382
BC" Victoriabank" SA, fil 26 Chişinău
Cod Bancar VICBMD2X469 c/f 1011620004243