Învață și susține examenul TOEFL cu succes
…pentru a studia într-o universitate străină cu predare în limba engleză, pentru a te angaja la un job într-o companie internațională și/sau pentru a fi scutit de BAC cu 10 la engleză!
Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC — 15 ani de experiență în pregătire pentru TOEFL
De ce să susțineți TOEFL?
Pentru a fi admis la universitate sau colegiu
Pentru dezvoltare profesională
Pentru o evaluare obiectivă a cunoștințelor dvs. în limba engleză
Pentru scutirea de la examenul de bacalaureat
Pentru o motivație sporită la studierea limbii engleze
Prețul cursului (44 ore) - €324
5 motive pentru a susține TOEFL:
Pentru confirmarea nivelului de limbă engleză în timpul emigrării, pentru angajarea în străinătate
Certificatul TOEFL este necesar pentru admiterea la universitățile și colegiile din SUA, Canada și multe alte țări europene. La fel, de TOEFL aveți nevoie pentru participarea la programe internaționale de schimb de experiență și stagii în limba engleză.
Structură în 4 părți
Examenul TOEFL evaluează toate competenţele lingvistice şi felul în care acestea sunt utilizate în mediul academic: ascultat, citit, vorbit şi scris. Toate secţiunile se susţin online, inclusiv proba de speaking, cu ajutorul căștilor cu microfon.
Sarcini explicate clar, cu variante de răspuns
Datorită formulării simple a sarcinilor, veți economisi timp și nervi. Iar la probele de vorbire și citire aveți și variante de răspuns, ceea ce ușurează și mai mult testul. Astfel, chiar de nu veți cunoaște un răspuns, veți pune o bifă intuitiv - norocul ar putea să fie de partea voastră ;)
Timp suficient pentru proba de audiție
Nu trebuie să ascultați înregistrarea și, concomitent, să răspundeți la întrebări. TOEFL alocă timp pentru fiecare în parte. Astfel nu vă veți grăbi, vă veți concentra și veți da răspunsuri corecte.
Veți obține rezultatele într-un timp scurt
De obicei, rezultatele TOEFL vin în 7- 10 zile. Rezultatele probelor de ascultare și citire le veți primi imediat după finalizarea examenului.
01
02
03
04
05
Cum decurge pregătirea pentru examene în cadrul Centrului ILTC:
Monitorizare în timp real
În cadrul instruirii, studenții se familiarizează cu formatul și cerințele examenelor folosind materialele didactice TOEFL, pe lângă acestea, exersează sarcini similare celor de la examen. Anual, efectuăm cel puțin 5 simulări de teste în condiții de examinare reale și urmărim modul în care se schimbă rezultatele Dvs.
Studenții sunt instruiți de profesori experimentați și deținători de certificate de calificare TESOL
Cei mai buni profesori și examinatori
Programul cursului pregătirea pentru examenele TOEFL include dezvoltarea sistematică a tuturor abilităților lingvistice: citire, scriere, vorbire și audiere.
Dezvoltarea abilităților lingvistice
De ce ILTC:
Psp - dacă ați ratat o lecție, o puteți recupera, fără a pierde din materia de studiu
Abordare modernă, pregătire intensivă de probele speaking și writing la fiecare lecție
După cursul nostru, 100% dintre studenți susțin TOEFL
15 ani de experiență în pregătire pentru examenul TOEFL
Recenziile studenților
 • Liubovi Malcenco
  Bună! Mă numesc Liubovi și învăț engleza la ILTC de cînd aveam 7 ani.

  Acum am 18 ani și am susținut cu brio examenul Cambridge mulțumită cursului de pregătire la ILTC.

  Recomand tuturor să se alăture următoarei sesiuni, deoarece acesta este unicul loc în care vă veți pregăti cu adevărat pentru susținerea acestui examen și unde veți primi plăcere de la procesul de învățare.
 • Igor Savciuc
  Mă numesc Igor. Sunt elev în clasa a 12-a. Recent am trecut cursul „Cambridge preparation" la Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC.

  Scopul susținerii acestui examen a fost pregătirea pentru admiterea la universitate.

  În cadrul acestui curs am luat cunoștință cu modalitatea de desfășurare a examenului, am practicat diverse activități utile care m-au ajutat să susțin cu succes examenul Cambridge.

  Sincere mulțumiri Centrului ILTC pentru pregătire calitativă și suport spiritual.

  Recomand cursul tuturor acelor care doresc să-și îmbunătățească nivelul de engleză sau se pregătesc de bacalaureat.
 • Alexandrina Godiac
  Am avut o experiență excelentă la ILTC cînd am studiat pentru examenul FCE. Timpul pe care l-am petrecut acolo a fost cea mai importantă decizie pe care am făcut-o vreodată.

  Am avut oportunitatea să cunosc două profesoare grozave, care ne-au oferit toate cunoștințele pentru a ne atinge scopurile. Am lucrat în grup, am făcut exerciții interactive, ni s-a oferit seriozitate și claritate, și ni s-a dat informație esențială pentru a susține cu brio acest examen.

  Mă bucur că ILTC a fost casa mea de engleză timp de mulți ani, și că m-a ajutat să-mi îndeplinesc dorința, și anume cea de a obține certificatul Cambridge.
 • Victor Friptuleac
  În urma cursurilor de Cambridge, susținute la ILTC, am fost încrezut în mine că voi reuși să trec examenul cu brio. La ore se face practică cu exerciții din test, deci în ziua examinării nu am avut parte de surprize. Colectivul e unul serios și focusat pe practică, iar profesoara e empatică și dă dovadă de plăcere și răbdare de a lucra cu adolescenții. Sfătui tuturor care se gândesc la a susține examenul Cambridge ca mai întâi să treacă cursul, pentru a își întări șansele de a avea rezultate mari.
 • Olga Popovici
  Am rămas foarte mulțumită de cursul pe care l-am făcut și sunt fericită că am mers anume la ILTC! Țin să menționez că am finisat nivelul C1 cu aproape 2 ani în urmă și uitasem deja multe lucruri, dar cu ajutorul doamnei Eugenia am recapitulat foarte rapid totul!!🤩 Am susținut examenul Cambridge la nivelul C1 cu punctajul total de 183 de puncte. Mulțumesc mult doamnei Eugenia pentru profesionalism și centrului ILTC pentru cursul oferit și pentru ajutorul cu programarea la test!❤️
© Centru Internațional de Limbi Moderne (ILTC)
CONTACTE
Chișinău, st. Petru Rareș, 43
E-mail: iltcmoldova@gmail.com
Of. (373 22) 29 29 88
Fax: (373 22) 29 28 11
RECHIZITE BANCARE
IBAN MD11VI000002224626382MDL
c/d 2224626382
BC" Victoriabank" SA, fil 26 Chişinău
Cod Bancar VICBMD2X469 c/f 1011620004243